avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina

Se poate vinde o masina imatriculata pe persoana juridica ,societete respectiv, daca aceasta si-a modificat sediu social ,sau este nevoie ca si in cartea si talonul masini sa figureze noua adresa a societati;pe scurt ar fi vorba de documente , factura si cui pe adresa noului sediu si catrea si talonul masini pe care figureaza vechea adresa.Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social Ibanesti28 Ibanesti28 Societatea si-a modificat sediu social,este nevoie sa se modifice si in celelalte documente acest lucru de schimbare a noului sediu. As fi interesata in ... (vezi toată discuția)
Inscrierea unei masini pe un alt utilizator sct sct Buna ziua, In zona unde locuiesc (apartament la bloc) urmeaza sa se faca licitatie pentru locurile de parcare (pe domeniu public) . Am depus dosarul pe ... (vezi toată discuția)
Cum procedez sa scap de un sediu social corinana corinana Buna ziua, am urmatoarea problema: Am inchiriat timp de un an o garsoniera proprietate personala unei firme cu actionariat grecesc. Ei m-au rugat si eu am ... (vezi toată discuția)