avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Zile de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Zile de vizita

Bună seara
Va rog frumos sa ma ajutați cu o lămurire.
În urma hotărârii judecătorești fostul soț tb sa ia la el fetele de zilele de naștere sau onomastice. El zice ca tb 24 ore,dar nu este specificat în hotărâre asa ceva. Asa se calculează aceste zile ca și 24 ore?
Eu i-am zis sa le ia dimineața și sa le aducă seara ca asta înseamnă de zilele respective.
Poate greșesc eu și tocmai de aceea va rog sa ma ajutați.
Cel mai recent răspuns: elisa emilia , utilizator 10:04, 6 Noiembrie 2019
Asa o sa fac. Un an la el și următorul la mine. Nu are rost sa mai stau de cearta cu el. Dar la săptămâna aceea de vacanta cu Crăciunul nu tb sa fac apel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor va rog cata_scheau cata_scheau Buna ziua, Intentionez sa introduc o actiune prin care sa obtin marirea programului de vizitare a copiiilor minori. Nu doresc un avocat, nu imi permit ... (vezi toată discuția)
Marire program vizitare minor cata_scheau cata_scheau Buna seara, Sunt divortat din iunie 2010 (data sentintei definitive), data la care am obtinut un program de vizita de comun accord astfel: 2 weekenduri pe ... (vezi toată discuția)
Program de vizită pt tata melinda67 melinda67 Bună ziua, \"-în primul și al treilea sfîrșit de săptăpmînă din fiecare vineri de la ora 16 pînă duminică ora 18, -o lună în timpul vacanței ... (vezi toată discuția)