avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Avea dreptul sa mi faca public mesajul whatsapp pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Avea dreptul sa mi faca public mesajul whatsapp pe care i l am trimis pe contul personal?

Buna seara!! Revin cu probleme de la scoala. In aceasta seara , am avut sedinta cu parintii. Nu am putut participa dar am aflat ca doamna diriginta a citit public mesajul pe care i l am trimis personal, denigrandu ma si spunand in timpul sedintei ca nu i plac persoanele ca mine! Intrebarea este, avea dreptul legal sa vorbeasca despre mine in lipsa mea si sa mi faca public mesajul personal?Avem si grupul clasei, daca voiam ,ii scriam acest lucru acolo! Intotdeauna in sedinte face de ras copiii , din acest motiv parintii prefera sa lipseasca..
Cel mai recent răspuns: Manea Daniel , utilizator 20:20, 6 Noiembrie 2019
Teoretic mesajul putea, sa rada sau sa puna intr-o situatie jenanta pe cineva nu. Tine si de lege si de bunul simt.
Eu vorbesc din punct de vedere legal! Am instiintat o ca nu pot ajunge la sedinta deoarece am treaba si ca imi pare rau ca nu pot ajunge deoarece voiam sa lamuresc anumite lucruri!! Avea dreptul legal sa citeasca mesajul meu in sedinta si sa comenteze ca nu ii plac asemenea oameni? I l am trimis personal, nu pe grupul clasei.
Art 195? Dar art 302 , faptul ca un profesor este considerat functionar public? M a denigrat fara nici un temei ..
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Manea Daniel, utilizator
Da, avea. Din momentul in care ati transmis mesajul, acesta nu va mai apartine. Iar primitorul, in lipsa vreunei conventii, poate face ce vrea cu el, fiindca este si al lui.

Deci art 195..e facut "in gluma"!! Putem sa facem public orice, oricand!! Trimite amanta poze, le postez fara probleme... Multumesc!!

Hai sa o luam asa, chioar daca este din 2011, este de actualitate www.avocatnet.ro/articol_233...

Alte discuții în legătură

Redirectionare email-uri mamadreaq mamadreaq Salutari, Am urmatoarea intrebare: fac parte din doua grupuri de email, grupuri desemnate unei asociatii de proprietari. Un grup este destinat discutiilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost membru cex al unei asociatii de proprietari ... IceXman IceXman Buna ziua, Am fost membru CeX al unei Asociatii de proprietari (practic inca sunt membru, conform legislatiei pana la urmatoarea AG ). Am renuntat la ... (vezi toată discuția)
aș dori să știu ce câștig de cauză am dacă o dau pe amanta soțului în judecată și îi cer daune morale. Înregistrările pot fi probe la proces? Vulpishor Vulpishor Bună ziua, as dori să știu ce câștig de cauză am dacă dau amanta în judecată și îi cer daune morale? Am martori, am poze și înregistrări cum că ... (vezi toată discuția)