Buna seara!! Revin cu probleme de la scoala. In aceasta seara , am avut sedinta cu parintii. Nu am putut participa dar am aflat ca doamna diriginta a citit public mesajul pe care i l am trimis personal, denigrandu ma si spunand in timpul sedintei ca nu i plac persoanele ca mine! Intrebarea este, avea dreptul legal sa vorbeasca despre mine in lipsa mea si sa mi faca public mesajul personal?Avem si grupul clasei, daca voiam ,ii scriam acest lucru acolo! Intotdeauna in sedinte face de ras copiii , din acest motiv parintii prefera sa lipseasca..
Eu vorbesc din punct de vedere legal! Am instiintat o ca nu pot ajunge la sedinta deoarece am treaba si ca imi pare rau ca nu pot ajunge deoarece voiam sa lamuresc anumite lucruri!! Avea dreptul legal sa citeasca mesajul meu in sedinta si sa comenteze ca nu ii plac asemenea oameni? I l am trimis personal, nu pe grupul clasei.
Art 195? Dar art 302 , faptul ca un profesor este considerat functionar public? M a denigrat fara nici un temei ..
Da, avea. Din momentul in care ati transmis mesajul, acesta nu va mai apartine. Iar primitorul, in lipsa vreunei conventii, poate face ce vrea cu el, fiindca este si al lui.