avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa ISC
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa ISC

In 2016 am obtinut o autorizatie de constructie pentru extindere, respectiv o baie si o bucatarie. Am finalizat lucrarea,am facut receptia lucrarii , am inregistrat lucrarea la primarie si la impozit. Nu ne-a zis nimeni ca trebuie sa platim o taxa la Inspectoratul de stat in constructii. Acum la sfarsitul anului 2019 am primit notoficare de la ISC ca avem de platit o taxa in valoare de 700 de lei, din care jumatate reprezintă penalizări. Este corect sa platim acesti bani si de ce trebuie sa platim penalizări, daca nu ne-a anuntat nimeni de acest lucru?

Alte discuții în legătură

Taxa de 0.1 si 0.7 pentru cladiri noi si penalizarile aferente, neplatii pinselman pinselman Buna ziua, Am primit de la Inspectoratul de stat in constructii, o adresa ca nu am platiti taxa de 0.1 % si 0.7 % pentru o constructie noua. Cladirea s-a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Taxe la inspectoratul de stat in constructii and_alx and_alx Buna ziua, In anul 2007 am obtinut o autorizatie de construire(casa structura lemn P+M) intr-un municipiu resedinta de judet. Un an mai tarziu termin casa si ... (vezi toată discuția)