avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Cum pot intra in legalitate pentru un gard din beton pe care l-am construit(pe terenul meu dupa masuratorile topografice) fara acordul vecinului(are teren arabil) si fara sa am cunostinta ca trebuie autorizatie de constructie. Nu am pretentins si nu ii voi pretinde vreo suma de bani ptr. gard. Ce demersuri pot face daca nu isi va da acordul pentru a intra in legalitate. Multumesc

Alte discuții în legătură

Hotar teren - vecin rautacios florentin86 florentin86 Buna seara, sunt in posesia unui teren intr-o zona plina de loturi de teren in care abia se incep constructiile, am construit cu autorizatie un gard din placi ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri cu privire la limitele terenului irinairina13 irinairina13 Buna ziua, Imi puteti spune cum trebuie procedat in situatia de mai jos: - niste cunostinte au o casa de vacanta la munte. Autorizatia de constructie a ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna act de buna vecinatate yulyus yulyus Am cumparat un teren intravilan prin contract de vanzare cumparare, am facut cadastru, avem intabulare si extras de carte funciara, am platit impozitul la ... (vezi toată discuția)