avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... camere supraveghere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

camere supraveghere

Am reclamat,la primarie, un vecin care ocupa mai multe locuri de parcare si are camera de supraveghere pe pervazul exterior al ferestrei apartamentului inchiriat la parterul blocului.Politia locala bine pregatita a spus ca omul este in legalitate deplina.Unde reclam supravegerea ilegala pentru ca sunt urmarit cand si unde parchez conform afirmatiilor chiriasului
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
OROSZ ANDREI, utilizator
Cel mai recent răspuns: OROSZ ANDREI , utilizator 17:20, 15 Noiembrie 2019
Pai inteleg ca ati reclamat la Primarie, de ce mai intrebati? Sau acum putem sa ne reclamam unde vrem, cum putem, pe cine vrem?
Vecinul dvs. daca ocupa mai multe locuri de parcare o face ca are, probabil mai multe masini pentru care plateste o multime de taxe - pentru toate si apoi, banuiesc ca locurile sunt free, adica nu sunt amenajate de catre Primarie si apoi inchiriate prin licitatie. Pe la noi asa s-a procedat.
Sfat; mergeti la Primarie si discutati ca dumnealor sa amenajeze frumusel parcarea respectiva si apoi sa organizeze o licitatie publica pentru inchirierea spatiilor pe timp de noapte.
Mult succes!
camera de supraveghere?
Ce anume doriti de la userii forumului?
Ce este asa de greu?
Dl. Adam Grecu este greu sa vezi ca nu stie nimeni ca daca la la parterul blocului are unu camere de supraveghere indreptate spre domeniul public este ilegal.Daca reclami la primareie ti se spune ca este legala camera. Cine poate indrepta situatia.Nuvreau sa fiu supravegheat cand parchez.Cetateanul este si chirias de un an.Ocupa 3 locuri.Da numai el plateste taxe si atunci poate indeparta locatari care au loc de 30 de ani.Da pentru mine este greu cand stiu ca sunt doua ilegalitati si sunt luat si la misto
Eu v-am spus: mergeti la primarie (mai multi proprietari, poate ajutati si de catre as. prop.) si solicitati inchirierea spatiilor de parcare.
Un rol important in toata aceasta discutie este proprietarul locuintei. Cu dumnealui trebuie sa discutati, nu cu chiriasul.
Vedeti, o camera indreptata spre domeniul public , nu trebuie sa va afecteze, asa cum o camera care spuraveghiaza o trecere de pietoni, nu va deranjeaza...
Daca un chirias ocupa 3 locuri de parcare, chiart nu este in regula, dar trebuie facut ceva in acest sens, prin as. prop., proprietar, primarie.
Nu v-a luat nimeni la misto, dar nici dvs. nu v-ati exprimat bine de la inceput.
In legatura cu legalitatea camerei , puteti sa va adresati si la autoritatea care reglementeaza aceste aspecte, va pot da un link:[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere pe balcon propriu in condominum pentru parcare auto YO3ITD_1 YO3ITD_1 Buna ziua, Locuiesc la un bloc situat pe o proprietate privata, aflat in condominiu. As dori sa adresez o solicitare sau o lamurire, prin care sa mi se ... (vezi toată discuția)
Hotarare asociatie proprietari versus lege Neiyre Neiyre Adunarea generala a decis cu majoritate de voturi montarea unor camere de supraveghere la intrare si la la et 10. Exista insa 2 proprietari care nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere montata in curte comuna fara acordul tuturor, folosita pt a acuza pe nedrept in zgarierea unei masini claudia93 claudia93 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu o situatie legata de o filmare realizata cu o camera de supraveghere ce surprinde o curte ... (vezi toată discuția)