avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Act sexual cu un minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Act sexual cu un minor

Am găsit mult întrebări pe tema asta, unele mai pe subiect, altele pe lângă.
Problema mea este cam asa, eu am 28 de ani, prietenul meu are 17, urmând în aprilie abia sa împlinească 18 ani. Nu exista nici o legătură de rudenie sau alta natura legala între noi ci doar niște sentimente ce ne leagă și dorința de a construi un viitor împreună. Am întreținut relații sexuale (el având 17 iar eu 28)
Părinții lui sunt total împotriva acestei relații, nu vor sa audă, ba chiar ii interzic sa ne vedem.
Între timp, a mai apărut cineva în peisaj care ma amenință că îmi face plângere la politie pentru faptul ca am întreținut relații sexuale ba chiar ma acuza ca m-aș ocupa cu "racolarea de minori" (total pe lângă și nimic adevărat)
Aceasta persoana "complotează" cu mama prietenului meu și încearcă în orice formă sa ne despartă, amenințări cu reclamație la poliție pentru act sexual cu minor, racolare de minori, într-un mesaj chiar mi-a spus că scopul acesteia este de a ma "distruge" pe mine.
În acest moment, nu știu ce sa fac, nu vreau sa îl fac sa sufere dar nici nu mi-aș dori un proces pe tema asta.
Întrebarea ar fi, există repercusiuni penale în urma acestor fapte, act sexual cu un minor de 17 ani ținând cont ca nu exista nici un fel de legătură între noi doi nici de rudenie sau de prin legal?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Amenintari si jigniri - ce pot sa fac? BuciumanVlad BuciumanVlad Buna...am 18 ani si ma numesc Vlad...locuiesc in orasul baia mare judetul maramures...si am fost impreuna cu o tipa din buzesti acelasi judet...dar dupa 10 ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)