avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigii imobiliare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigii imobiliare

Bună dimineata ..., ma numesc Anton , si am o situatie destul de deranjantă , cu un teren extravilan , arabil , la care , prin schimbarea arendasului , s-a restrictionat accesul . Mentionez , ca terenul , în partea de sud si vest are islaz , si există o diferența mare de nivel care nu permite accesul , decît pietonal . În partea de nord , terenurile sînt lucrate de către o asociatie agricolă , iar la est (unde era drumul ) de către persoane fizice , care lucrează în arendă .
Eu as dori să stiu , dacă există o lege , ceva care să mă ajute în situatia de fata ! Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an ... ciucurelrebel ciucurelrebel Imprejmuire teren extravilan arabil ... se intoarce dupa un an Buna ziua ! Revin cu problema mea cu imprejmuirea terenului extravilan arabil , in marginea de ... (vezi toată discuția)
Drum de acces catre casa si constructia lui ionghe70 ionghe70 Buna ziua , Sunt proprietarul unei case dintr-un sat din sud-estul tarii. Am acest teren cu o suprafata de 600 mostenire de la familie. ... (vezi toată discuția)
Greseli in titlu de proprietate agromav agromav arenda cca 100 hectare,in tarlaua x,parcela y sunt 2 proprietari cu acte in regula(adica,in tarlaua x,parcela 1,o persoana cu suprafata de 0.50 ha,si alta ... (vezi toată discuția)