avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... greseli in titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

greseli in titlu de proprietate

arenda cca 100 hectare,in tarlaua x,parcela y sunt 2 proprietari cu acte in regula(adica,in tarlaua x,parcela 1,o persoana cu suprafata de 0.50 ha,si alta persoana in aceeasi tarla ,aceeasi parcela,are o suprafata de 0.70 ha,dar cu vecini diferiti nord,sud,est,vest),le dau arenda la amandoi. #-o
Exista vreo harta cumva unde as putea vedea delimitarile de tarlale,sau drumuri secundare sau altceva,etc.Cei de la primaria comunala nu sunt prea comunicativi(cu toate ca de la ei pleaca toate datele despre proprietar X-( )
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:49, 7 Aprilie 2013
Exista o harta sau mai bine zis o schita la primarie cu parcelele ce au fost retrocedate prin legea 18. In baza acestor planuri(harti) sau efectuat si fisele de punere in posesie si ulterior sau redactat titlurile de proprietate. Poate aveti noroc si gasiti si planul parcelar al tarlalei si atunci puteti trasa( cu ajutorul unui topograf) fiecare teren in parte.
da, de regula serviciul agricol detine harta zonei cu toate terenurile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru pentru 2 terenuri. posibilitate comasare a acestora Tudor Calin Tudor Calin Buna ziua, Sunt proprietarul a doua terenuri extravilane agricole. Acestea sunt intr-o tarla de suprafata mare, unde un procent de 30% din tarla este ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - cadastru cretuvasile cretuvasile Enunt problema: se da un teren de aprox 3,5ha. Doresc sa intocmesc documentele de cadastru (carte funciara, intabulare) pentru acest teren. Inchei un contract ... (vezi toată discuția)
Vanzare pamant - certificat de mostenitor Ionelll321 Ionelll321 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: strabunicul meu (tatal bunicului meu) a avut un titlu de proprietate pe o suprafata totala de 3 hectare, dupa ... (vezi toată discuția)