Buna ziua. Situatia este urmatoarea - o societate incepe procedura de lichidare voluntara. Singura angajata a societatii se afla in concediu de crestere copil. Cum afecteaza lichidarea societatii situatia angajatei ? Va putea beneficia in continuare de indemnizatia de crestere copil ?
Salariata cunoaste situatia?
Daca nu... ar trebui sa o anuntati...Poate doreste sa revina la serviciu cu minim 60 de zile inainte de a implini copilul doi ani pentru a beneficia de acel stimulent...
Asa...i-si poate cauta alt job, pana terminati dvs. formalitatile...
Angajatorul nu are nicio obligatie de a anunta un salariat ca urmeaza sa revina la munca din CCC , cel mult poate constata incetarea suspendarii daca salariat/ul nu revine la termen.
In cazul in care urmeaza concedierea, angajatorul ii va comunica acestuia/acesteia instiintarea de preaviz.
Da, angajatorul nu are obligatia asta, dar fiind de buna credinta, a facut-o, cu mult inainte. Angajata nu doreste sa revina la munca, isi prelungeste concediul de crestere copil cu certificate de handicap (....!).
Stimulent insertie
moni89
Buna dimineata, am si eu nevoie de cateva lamuriri va rog.
Sunt in concediu crestere copil, va trebui sa imi reiau activitatea in luna iulie a.c pentru a ... (vezi toată discuția)