avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insertie

Copilul meu face in 26 martie 2 ani,cand ar trebui sa ma intorc la munca? Si daca imi schimb locul de munca cum ar trebui sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:01, 10 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru stimulent : revenirea trebuie facuta inainte de 26 ianuarie 2020

Cand doriti schimbarea locului de munca , in timpul CCC sau dupa revenirea din CCC?
Eu vreau sa incep in alt loc de munca.Sa imi dau demisia de la actualul loc de munca in aceeasi zi cu angajarea? Sau cum sa procedez,ca sa pot beneficia si de insertia respectiva
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Calean Alexandra, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz : data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Deci dimineata imi dau demisia si dupa-amiaz ma angajez sau cum sa procedez avand in vedere ca fostul angajator este un tip recalcitrant?
Depuneti o cerere de incetare a c.i.m. cu acordul partilor sau prin demisie (atentie, aceasta poate fi cu sau fara preaviz )

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa concediu crestere copil Anca Talpos Anca Talpos Buna ziua. Doresc sa imi schimb locul de munca dupa revenirea din concediu crestere copil. Angajatorul vechi poate sa imi elibereze in aceasi zi incetarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent ... SofiaCristina SofiaCristina Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent de insertie...daca imi dau demisia de la locul de munca vineri si incep la alta firma sa ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea la munca după concediu de creștere copil Irina chiriță Irina chiriță Buna ziua, Pe data de 11.12.2017 ar trebui sa ma întorc la fostul loc de munca problema e ca mi- am găsit în alta parte cum ar trebui sa procedez? Noul ... (vezi toată discuția)