avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent ...

Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent de insertie...daca imi dau demisia de la locul de munca vineri si incep la alta firma sa lucrez de luni pt cele 2 zile de weekend sambata si duminica exista sanse sa nu mai beneficiez deloc de stimulent? Se considera perioada de munca intrerupta?
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
SofiaCristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 3 Septembrie 2020
Într-adevăr, se considera perioada de munca intrerupta.
Pai si cum sa fac cu demisia? Imi pot da demisia luni si sa ma angajez tot luni in alta parte? Deja celalalt contract l-am semnat ca voi incepe cu data de luni...eu vineri inca merg la vechiul loc de munca...
Dacă vb despre o demisie fara preaviz , atunci se poate ce spuneti dvs.
Da este vorba de o demisie fara preaviz...demisie la zi :)
Demisia la zi nu este prevăzută în legislatie.

Dacă vb despre o demisie fara preaviz, atunci este posibil in aceasta situatie ( citez: demisia luni si sa ma angajez tot luni in alta parte) data încetării vechiului c.i.m. = data începerii activitatii in baza noului c.i.m.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insertie Calean Alexandra Calean Alexandra Copilul meu face in 26 martie 2 ani,cand ar trebui sa ma intorc la munca? Si daca imi schimb locul de munca cum ar trebui sa procedez? (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca in timpul stimulentului Bote irina Bote irina Buna. Daca in data de 03.02.2018(vinerea) imi pun demisia la zi dupa terminarea programului de munca si in data de 05.02.2018 (luni) sunt angajata in alta ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie după schimbarea locului de munca Luisa0609 Luisa0609 Bună ziua! Am o fetita născută pe 6 sept 2016 și în luna iunie anul curent as vrea sa încep serviciul, numai ca locul de munca pe care îl aveam pana sa ... (vezi toată discuția)