avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea locului de munca in timpul stimulentului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea locului de munca in timpul stimulentului

Buna. Daca in data de 03.02.2018(vinerea) imi pun demisia la zi dupa terminarea programului de munca si in data de 05.02.2018 (luni) sunt angajata in alta parte am intrerupere cele 2 zile daca e weekend? Imi afecteaza stimulentul de insertie?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 28 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, plata stimulentului va inceta .... trebuie ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent ... SofiaCristina SofiaCristina Buna ziua...as avea si eu o intrebare....beneficiez de stimulent de insertie...daca imi dau demisia de la locul de munca vineri si incep la alta firma sa ... (vezi toată discuția)
Demisie si angajare in timpul concediului de crestere a copilului Irinadiaconu Irinadiaconu Buna ziua. Sunt in CCC pana in iunie 2018. De pe 5 februarie, voi lucra in alta parte, contractul e deja semnat si va fi înregistrat dupa 5 ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)