avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Demisie si angajare in timpul concediului de crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Demisie si angajare in timpul concediului de crestere a copilului

Buna ziua.
Sunt in CCC pana in iunie 2018. De pe 5 februarie, voi lucra in alta parte, contractul e deja semnat si va fi înregistrat dupa 5 februarie.
Demisia la actualul loc de munca mi-o pot da tot pe data de 5, sau se poate dinainte?
Daca nu exista continuitate, mai iau stimulentul de insertie?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Irinadiaconu , utilizator 18:53, 12 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Demisia v-o puteti da si inainte de data de 05.02.2018.

Nu veti beneficia de stimulent de insertie , decat daca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspunsul Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca in timpul stimulentului Bote irina Bote irina Buna. Daca in data de 03.02.2018(vinerea) imi pun demisia la zi dupa terminarea programului de munca si in data de 05.02.2018 (luni) sunt angajata in alta ... (vezi toată discuția)
Plata stimulent insertie - la schimbarea angajatorului anttonnio anttonnio Buna ziua , In acest moment beneficiez de stimulent de insertie , pana in luna februarie 2018 cand copilul va implini 2 ani. Va rog sa-mi spuneti daca in ... (vezi toată discuția)