avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post conform ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post conform ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 57/2019

Buna ziua, lucrez intr-o institutie publica subordonata consililului local pe postul de referent de specialitate achizitii publice (personal contractual) si as dorii sa aflu daca ma incadrez in art.610 din OG 57/2019 in care scrie ca; Autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia ca în termen de maximum 120 de zile de la data intrării în vigoare a titlului II al părţii a VI-a să stabilească funcţia publică/funcţiile publice de execuţie de consilier achiziţii publice prin schimbarea denumirii funcţiilor publice de execuţie care au în atribuţiile postului activităţi de achiziţie publică mai mult de 50% sau prin transformarea ori înfiinţarea unei/unor funcţii publice de consilier achiziţii publice în situaţia în care nu există funcţii publice de execuţie cu atribuţii aferente activităţii de achiziţii publice mai mult de 50%.
Se poate transforma postul meu din post de referent in post de consilier? sau exista posibilitatea ca postul sa fie transformat din personal contractual in functionar public?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 12 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Art. 610 din oug 57/2019 Roman Lili Roman Lili Chiar trebuie sa ai un consilier de achiziții daca ai o achiziție pe lună, sau sa transformi un alt post în consilier de achiziții în conditiile în care ... (vezi toată discuția)
Art 610 din oug 57/2019 Roman Lili Roman Lili Este obligatorie existenta postului de consilier achiziții indiferent de volumul de activitate pentru achiziții (vezi toată discuția)
Consilier achizitii publice oanaraluca2015 oanaraluca2015 Bună ziua, Doresc o părere în legătură cu interpretarea: ARTICOLULUI 610 din Noul Cod administrativ, respectiv: ”(1) Autoritățile și instituțiile ... (vezi toată discuția)