avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare casa

Buna ziua! In anul 2007 am stabilit cu parintii mei sa cumpar o casa pt mine. Eu ma aflam in alta tara la momentul respectiv. Ei au facut creditul bancar pe numele lor si actul de vanzare cumparare al casei tot pe numele lor. Eu am platit tot creditul. Intelegerea a fost ca dupa ce achit tot creditul imi vor trece casa pe nume. O parte din credit (peste 6o %) l am platit prin virament bancar din alta tara (apare in extrasul de cont). Restul de 40 % s a platit de mama si sora mea. Eu le am trimis lor banii prin western union sau moneygram. Problema este ca nu am pastrat nici o chitanta si n am cum sa dovedesc lucrul asta.
Am revenit in tara si acum tatal meu nu mai vrea sa imi treaca casa pe nume.
Ce pot face in acest sens? Pot sa imi recuperez casa ?
Multumesc frumos!
Iosif Ciobanca

Alte discuții în legătură

Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Imprumut prin western union dorina-mihaela dorina-mihaela Buna seara in urma cu 3 anii am dat unei cumnate (sora sotului vitrega) suma de 4.500de euro acesti banii au fost pusi prin western union in mai multe randuri ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj alinapricopi alinapricopi buna ziua vreau sa divortez dar am o problema tot ce am fc cu actualul meu sot casa masina am facut-o inainte de casatorie cum sa demonstrez ca am trimis timp ... (vezi toată discuția)