avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut prin Western Union
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut prin Western Union

Buna seara in urma cu 3 anii am dat unei cumnate (sora sotului vitrega) suma de 4.500de euro acesti banii au fost pusi prin western union in mai multe randuri asta insemnand sume de 700 de e 800 de e si etc pana am ajuns la suma scrisa mai sus .... sunt casatorita insa nu port numele sotului am toate chitantele de la western ce pot sa fac ,sa-mi primesc banii ca doamna nici nu vrea sa auda ca-mi datoreaza desi sa folosit de banii mei .Multumesc si astept raspun.
Daca nu aveti dovada ca a fost un imprumut nu cred ca veti avea succes in justitie decat extrem de greu.
Problema este ca nu veti dovedi imprumutul decat daca va recunoaste.

Simplul fapt ca aveti chitantele nu este suficient.

Un proces ar fi extrem de riscant in sensul ca il veti pierde dar puteti incerca daca credeti ca aveti noroc...
Ati incheiat la acel moment un contract intre persoane fizice, prin care cumnata se obliga sa va restituie debitul intr-un anumit termen? Faptul ca ati pastrat chitantele de la Western Union denota doar ca i-ati trimis aceste sume, dar nu reflecta si faptul ca aceasta s-ar fi obligat sa vi-i inapoieze, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani dati imprumut,am chitanta de la western union ionut_sarpe1989 ionut_sarpe1989 Buna ziua pe data de 21.02.2012 am dat imprumut suma de 180 euro la un prieten,mentionez ca am chitanta de la Western Union precum si Copia dupa formularul de ... (vezi toată discuția)
Un cabinet de avocatură trebuie să aibă un cont bancar? sunt nedumerit pentru că mi s-a solicitat plata prin western union icealinutza icealinutza Am vrut să achit un serviciu prestat către un cabinet de avocatură. Am cerut avocatului titularul contului si IBA-nul pentru a efectua transferul ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unei sume imprumutate boris81 boris81 am trimis din italia o suma de bani imprumut unei cunostinte, care din intamplare este avocata, aceasta refuza sa-mi inapoieze suma, ... ce sanse si pe ce cale ... (vezi toată discuția)