avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperarea unei sume imprumutate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperarea unei sume imprumutate

am trimis din italia o suma de bani imprumut unei cunostinte, care din intamplare este avocata, aceasta refuza sa-mi inapoieze suma, ... ce sanse si pe ce cale pot recupera bani?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:39, 23 Octombrie 2010
Buna seara .
Daca aveti dovezi ca ati trimis suma cu titlu de imprumut,cu inscrisuri sau cu martori,aveti sanse sa va recuperati suma pe cale judiciara .
Marius Bote .
Daca ati trimis banii respectivi si aveti o dovada, mai puteti avea o speranta ca ii veti si recupera. Documentul justificativ poate fi un extras de cont de la o banca de la care ati facut transferul sau o chitanta de transfer de bani prin western union. Daca nu aveti vreo justificare, atunci este cuvantul dvs impotriva cuvantului dnei respective. #-o
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari
Sansele de recuperare exista numai pe cale amiabila , in instanta simplul fapt ca ati trimis pe numele cuiva o suma de bani nu va ajuta prea mult ...din pacate.
buna...daca imi uteti da si mie un sfat....cum e mai bn sa procedez ?
am de recuperat ceva bani de la un riten si ma tot duce cu vb...?
mi.a fost scris o foaie de mana ca la vanzarea masini pt care iam dat banii mi va inapoia dar maisna a vanduto de 2 ani si banii ...nimic...numai amanari..?
sa depun o langere la tribunal...?
sa imi iau un avocat si sa se ocupe el?
sa pun o firma de recuperare sa se ocupe?..va multumesc anticiat:(
Varianta cu avocat.
Marius Bote .

Alte discuții în legătură

Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa recuperez banii pe cale legala? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 buna ziua.daca se imprumuta o suma de bani unei persoane,fara dovezi sau martori,iar acea persoana refuza sa returneze suma,exista sanse ca banii sa fie ... (vezi toată discuția)