avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperarea unei sume imprumutate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperarea unei sume imprumutate

am trimis din italia o suma de bani imprumut unei cunostinte, care din intamplare este avocata, aceasta refuza sa-mi inapoieze suma, ... ce sanse si pe ce cale pot recupera bani?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:39, 23 Octombrie 2010
Buna seara .
Daca aveti dovezi ca ati trimis suma cu titlu de imprumut,cu inscrisuri sau cu martori,aveti sanse sa va recuperati suma pe cale judiciara .
Marius Bote .
Daca ati trimis banii respectivi si aveti o dovada, mai puteti avea o speranta ca ii veti si recupera. Documentul justificativ poate fi un extras de cont de la o banca de la care ati facut transferul sau o chitanta de transfer de bani prin western union. Daca nu aveti vreo justificare, atunci este cuvantul dvs impotriva cuvantului dnei respective. #-o
Ultima modificare: Vineri, 8 Octombrie 2010
MONICA ROXANA Voinea, Consultant credite si finantari
Sansele de recuperare exista numai pe cale amiabila , in instanta simplul fapt ca ati trimis pe numele cuiva o suma de bani nu va ajuta prea mult ...din pacate.
buna...daca imi uteti da si mie un sfat....cum e mai bn sa procedez ?
am de recuperat ceva bani de la un riten si ma tot duce cu vb...?
mi.a fost scris o foaie de mana ca la vanzarea masini pt care iam dat banii mi va inapoia dar maisna a vanduto de 2 ani si banii ...nimic...numai amanari..?
sa depun o langere la tribunal...?
sa imi iau un avocat si sa se ocupe el?
sa pun o firma de recuperare sa se ocupe?..va multumesc anticiat:(
Varianta cu avocat.
Marius Bote .

Alte discuții în legătură

Am sanse sa recuperez banii pe cale legala? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 buna ziua.daca se imprumuta o suma de bani unei persoane,fara dovezi sau martori,iar acea persoana refuza sa returneze suma,exista sanse ca banii sa fie ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani Dizz16 Dizz16 Buna ziua! Am primit o suma de 4000€ in Septembrie 2017 de la o persoana de origine italiana prin transfer bancar in contul din Italia, eu la randul meu i-am ... (vezi toată discuția)
Daune materiale si morale giuliola giuliola Buna ziua, Sunt victima unui accident de circulatie produs de un tramvai,in urma caruia am avut nevoie de interventie chirurgicala,150 zile ingrijiri ... (vezi toată discuția)