avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1781 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie M-am despărțit de concubin si am plecat lăsând ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

M-am despărțit de concubin si am plecat lăsând copilul acolo ca nu mi la dat

Copilul are 2 ani și 9 luni, am plecat pentru că nu ne mai înțelegeam si ma înșela, si copilul nu a vrut să mil dea, acum,dupa doua luni m-am mutat cu un băiat ,credeți că aș putea să îmi iau copilul înapoi la judecata? Nici să-l văd nu prea ma lasă
Apelati la avocat si se va rezolva.
Era bine sa va fi grabit.
Solicitați stabilirea domiciliului minorului la dvs, pensie de întreținere!
Totodată, din rațiuni de celeritate, solicitați pe cale de ordonanță președințială stabilirea domiciliului minorului la dvs!
Contractați servicii avocațiale și vi se vor explica demersurile!
Da se rezolva dar in instanta: proces fond dar si ordonanta eventual
Da se rezolva dar in instanta: proces fond dar si ordonanta eventual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire domiciliu Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Cum se pune problema in cazul unui divort intetat de mama, in urma violentei repetate a tatalui si a parasirii acestuia a domiciliului conjugal ... (vezi toată discuția)
Ordonanță președințială pensie de întreținere și domiciliu minor AndreeaTeo45 AndreeaTeo45 Buna seara! Ma aflu in proces de divort cu fostul sot. Buletinele amandurora sunt pe Bucuresti, iar eu m.am mutat cu copilul minor in Cluj. Imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna luizaluize luizaluize Dupa divort cei 2 copii minori s-au impartit ,fata la tata ,baiatul la mama,apoi am schimbat copiii,dar nu in mod oficial,fata anul acesta implineste 18 ... (vezi toată discuția)