Lucrez intr-o gradinita care are contract cu o firma de catering.Ideal ar fi sa amenajam propria bucatarie.Problema este ca nu detine multa curte..singurul spatiu ar fi subsolul destul de mare,dar care trebuie compartimentat si adaptat conform legii..Ce impedimente am putea întâlni?
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
bucatariile unde se gateste mancare pentru terti (comerciala) functioneaza pe baza de autorizare. pentru aceasta, trebuie sa aveti personal instruit, spatii organizate si dotate corespunzator, precum si evaluari de risc si proceduri documentate. cam atat pentru inceput
Este un drum lung...nu stim cu ce să incepem..Nu stim la cine să apelăm pt a ne putea da ok pentru demararea pasilor urmatori..
Cladirea este relativ nouă....noi functionam din 2017,dar nu a fost prevazuta cu bucatarie...
Sa vorbim cu cei de la DSP...ISU..Primarie...Inspectorat?!
...Nu stim..
pasul 1 e sa va infiintati un punct de lucru sau sa va extindeti activitatea de baza cu servicii de alimentatie publica (grupa CAEN 56).
la ONRC vi se va comunica ce documente trebuie sa aduceti pentru aceasta inregistrare;
veti merge la autoritatile respective pentru avize/ autorizari.
la o privire frugala va trebuie autorizari de la DSP, ANSVSA, ISU, Inspectia Muncii, Mediu. Poate pe unele le aveti deja si vor trebui extinse.