avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizatie

Buna seara,sunt insarcinata,o luna ,momentan lucrez in Anglia ,dar in Decembrie ma voi intoarce acasa ,oare pot primi indemnizatia pentru cresterea copilului din tara?
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Monica Mihailas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monica Mihailas , utilizator 13:58, 15 Noiembrie 2019
Numai daca în ultima perioadă dinaintea naşterii copilului ati desfăşurat activităţi profesionale în România.

"O persoană care a realizat o perioadă din cele douăsprezece luni anterioare datei naşterii copilului activităţi profesionale în alte state membre UE, SEE sau Elveţia, iar în ultima perioadă dinaintea naşterii copilului a desfăşurat activităţi profesionale în România poate beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului în România".
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Lucrez in Anglia de un an jumate,deci de un an jumate nu am mai lucrat in tara ..
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
Monica Mihailas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului zizike zizike buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru situatia mea; eu si sotia muncim in prezent in Anglia,sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil stie cineva exact noile reglementari? AttiWanda AttiWanda As vrea sa stiu exact cat trebuie sa lucrez in tara inainte de nasterea copilului. Momentan lucrez in Anglia. Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri clare? (vezi toată discuția)
Icc dmtrmaria dmtrmaria buna ziua! Momentan am o perioada de 11 luni lucrate pe actualul contract de munca in Anglia. de curand am aflat ca sunt insarcinata si vreau sa revin in ... (vezi toată discuția)