avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare anticipata

buna ziua, am 61 ani (14,03,1959), stagiu de cotizare de 35 ani minus 8 zile, nu intrunesc stagiul de cotizare si ce pot sa fac s-au ce variante legale sunt de intrunit din partea mea. mentionez ca mai am 5 ani lucrati ca pensionar de boala (diabet) cu drept de munca la 4 ore, dar care am inteles ca nu se cumuleaza la stagiul de cotizare decat la iesire la limita de varsta ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: radamircea , utilizator 12:00, 19 Noiembrie 2019
buna ziua, am 61 ani (14,03,1959), stagiu de cotizare de 35 ani minus 8 zile, nu intrunesc stagiul de cotizare si ce pot sa fac s-au ce variante legale sunt de intrunit din partea mea. mentionez ca mai am 5 ani lucrati ca pensionar de boala (diabet) cu drept de munca la 4 ore, dar care am inteles ca nu se cumuleaza la stagiul de cotizare decat la iesire la limita de varsta ? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata radamircea radamircea buna ziua, am 61 ani, stagiu de cotizare de 35 ani minus 8 zile, nu intrunesc stagiul de cotizare si ce pot sa fac s-au ce variante legale sunt de intrunit din ... (vezi toată discuția)
Reducere varsta standard de pensionare pentru cei care au lucrat in gr.a ii-a de munca Felicia_Cirstea Felicia_Cirstea Buna ziua, Sotul meu este nascut in data de 18.02.1957 si are o vechime in munca de 34 ani, 8 luni si 9 zile din care: - in grupa a II-a de munca ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita de varsta Carmen Mihaela Carmen Mihaela Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cand se poate pensiona la limita de varsta sotul meu, nascut pe 17.03.1954 si pensionat de boala (gr.III) la 52 de ani (2006) ... (vezi toată discuția)