avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donatii si cumparare pentru O.N.G.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donatii si cumparare pentru O.N.G.

Buna seara ,
Va deranjez co intrebare :
Avand o Ascoatie si o mica parte de banii din donatii , eu ca si reprezentant al Asociatie am vre-un drept , vre-o putere sa cumpar din acei banii donatii , bunuri , sau alte chestii necesare pentru o viitoare actiune ??
Si daca da , cam ce si cum ar trebui sa fac.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 21:32, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Banii care se aduna la ong si reprezinta venituri pot fi cheltuiti conform deciziilor comitetului director. Pentru o viitoare activitate din timp stabiliti detaliile in scris a acestui proiect, ce urmeaza sa faceti si cine sunt beneficiarii si ce problema a lor incercati s-o ameliorati, cine participa ca membrii ai ong sau alti voluntari sustinatori si cine fa vi coordonatorl activitatilor proiectului, cum si cu ce contributie chiar si ca simple activitati si ce trebuie sa achizitionati cu factura pe ong. Acest material va fi discutat si votat in comitetul director.
La finalul fiecari activitati sa aveti tabel cu numele si semnatura participantilor.
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Comitetul director sau adunare generala ??
Din comitetul director fac parte doar membrii fondatorii sau si alte persoane si daca da , va rog sa-mi spune-ti si mie cam cine ar putea face parte din el.
Va multumesc.
Organizarea si conducerea asociatiei le stabiliti in statut.
Iulian Manea , adica in statut pot sa pun si ca 5% ( dau un exemplu ) sa se duca catre platile facturilor sau a chiriei locatiei ???
Puteti pune si asta, dar nu cred ca este cazul.

Alte discuții în legătură

Despre ong-uri ARKzad ARKzad dupa o scurta perioada de la infiintarea unui ONG, inscris in reg.ONG pe tara si avand deschis cont in banca,activitatea este intrerupta din cauza ... (vezi toată discuția)
Sunt in procesul de infiintare a unui ong. Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Sunt in procesul de infiintare a unui ONG. In cadrul ONG-ului, eu ma voi ocupa de administrarea lui (sunt si presedinte), voi semnta ... (vezi toată discuția)
Consiliu director , adunare generala , presedinte la o asociatie non-profit Adryan.D Adryan.D Zilele acestea m-am documentat si mai bine si aici pe site-u dar si pe google si sunt oarecum nelamurit de aceea pun intrebarea pentru a ma lamuri foarte ... (vezi toată discuția)