avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drum servitute lățime
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drum servitute lățime

Am o casa in Domnești Ilfov , teren achiziționat in 2006, drum servitute 4 m stabilit de notar. In 2009 terenul de vis a vis a fost vândut și dezmembrat in 6 loturi proprietari diferiți . Lungimea drumului de servitute 400 mp, declarată de primărie strada muguras .
Acum, după dezmembrare cel din fata mea nu este obligat sa cedeze la drum pana la 7 m lățime ?

Alte discuții în legătură

Acces drum servitute Adinastanica Adinastanica Buna ziua, am nevoie de ajutor in următoarea problema . In 2006 am cumpărat un teren unde accesul se face prin drum de servitute stabilit atunci la 4 mp ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine cadastru pentru un teren in pipera? cloghin cloghin Buna ziua, Avem un teren proprieate, in Pipera (vis-a-vis de cartierul ANL Henri Coanda), pentru care incercam sa facem cadastrul. Terenul provine dintr-un ... (vezi toată discuția)
Lățime drum servitute Adinastanica Adinastanica Buna ziua In 2006 am achiziționat un teren prin dezmembrare de la o parcela de 10.000 mp, drumul de servitute fiind stabilit la 4mp lățime . In 2019 ... (vezi toată discuția)