avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare grad funcționar public numit pe perioada ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare grad funcționar public numit pe perioada determinata

Bună ziua! Sunt funcționar public numit pe perioada determinata(pana la soluționarea definitiva a cauzei penale care-l privește pe titularul postului). În noua reglementare, mai exact art. 478 aln. 4 din OG 57/2019,este prevazut ca în situația promovării în grad, se transforma postul, pana la data încetării raporturilor de serviciu. Întrebarea mea este dacă eu pot participa la examenul de promovare în grad? Exista o alta prevedere legala care m-ar putea împiedica sa particip la acest examen?
Ultima modificare: Duminică, 17 Noiembrie 2019
toteueu, utilizator

Alte discuții în legătură

Transformare post Tinca1 Tinca1 Buna dimineata. Sunt expert local pe problemele romilor in cadrul unei primarii si am gradatia referent IA, personal contractual. In vara voi absolvi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce se poate face sa promovez din clasa ii-a, in clasa ... vladilinca vladilinca Buna ziua. Ce se poate face sa promovez din clasa II-a, in clasa I-a/consilier superior? -angajat din 2006 referent specialitate superior(subinginer-15 ani ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea ... VERO80 VERO80 Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea de pe un post de referent pe un post cu studii superioare avand in vedere ca intre timp am ... (vezi toată discuția)