avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare forma juridica societate -ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare forma juridica societate -ITM

Buna ziua. Societatea la care lucrez si-a schimbat forma juridica din SA in SRL. Am facut adresa catre ITM la care am anexat noul certificat de inregistrare, rezolutia ONRC si revisalul electronic cu noua forma juridica a societatii - SRL. Cei de la ITM nu au facut nici o modificare, deoarece când accesez site-ul lor, societatea apare tot SA. Ce procedura trebuie sa urmez ca ITM -ul sa faca modificarea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vera_ics , utilizator 19:20, 19 Februarie 2021
ITM-ul nu are cum sa va modifice baza de date , doar a luat la cunostinta de schimbarea survenita.

In speta, pasii sunt urmatorii :
- intrati in program si modificati datele angajatorului . Modificarea se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator":
Modificati forma de organziare din SA in SRL
- salvati modificarile

- generati fisierul . rvs.

- depuneti fisierul la ITM-ul in raza caruia aveti sediul social.
Multumesc pentru raspuns. Am facut aceste modificari in revisal. Eu m-am referit la site-ul reges, cel cu parola si username al ITM-ului. Când am depus adresa, am depus si revisalul cu modificarea in SRL. Eu nu pot intra in site-ul institutiei sa fac modificarea din SA in SRL. Numai cei de la ITM o pot face.
ITM-ul nu are cum sa va modifice baza de date ... cand ati depus revisal-ul online , nu v-a dat eroare ?
Ba da. Cred ca trebuie sa cer alta parola si alt username pentru SRL, deoarece pe actuala parola cand ma loghez si vreau sa incarc revisalul imi da eroare.
Încărcarea modificării se face la sediul ITM si nu online.

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)