avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare forma juridica societate -ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare forma juridica societate -ITM

Buna ziua. Societatea la care lucrez si-a schimbat forma juridica din SA in SRL. Am facut adresa catre ITM la care am anexat noul certificat de inregistrare, rezolutia ONRC si revisalul electronic cu noua forma juridica a societatii - SRL. Cei de la ITM nu au facut nici o modificare, deoarece când accesez site-ul lor, societatea apare tot SA. Ce procedura trebuie sa urmez ca ITM -ul sa faca modificarea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vera_ics , utilizator 19:20, 19 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc! Am rezolvat. Am depus adresa de informare cu privire la modificarea formei juridice, CUI vechi, CUI nou si fisierul rvs. Totul s-a întâmplat pe e-mail.
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2021
vera_ics, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)
Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)