avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate incalcare GDPR
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

incalcare GDPR

BUna ziua,

Am 2 spete ambele cu acceasi companie din domeniul medical

1) am facut o programare la ei ( am un abonament platit de catre firma unde lucrez) la o specialitate mai sensibila. Acestia au trimis un email cu programarea mea catre adresa de HR a companiei unde au access mai multe persoane, eu nefacand oricum parte din acel grup. Le-am scris 2-3 mailuri ca sa reparam si clarificam situatia si nu au raspuns deloc.

2) tot aceasta companie medicala mi-a prelungi fara a-mi cere acordul 2 extra optiuni. In urma unor discutii telefonice si pe email au zis sa le trimit o cerere ca sa imi anuleze acele facturi si sa imi refaca factura corecta pentru a o putea plati. Nu au facut-o si au dat mai departe datele mele catre KRUK care au m-au sunat a doua oara. Le-am zis si sapt trecuta si asta sa discute cu firma medicala si sa imi trimita factura pentru a putea face plata. In aces caz , firma medicala avea dreptul sa dea datele mele personale, fara acordul meu , catre kruk?

Daca cele expuse incalca reglementarile GDRP as dori sa imi spuneti daca se poate intenta un proces impotriva lor.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de gdpr Flavius30 Flavius30 Am avut o neintelegere pe baza unor facturi cu un centru medical privat. Am trimist mai multe mailuri fara sa primesc un raspuns, moment in care nu am mai ... (vezi toată discuția)
Angajatorul schimba parola de email a angajatei aflata in prenatal, pentru acesul colegilor la inboxul acesteia nomack87 nomack87 Sotia mea, recent intrata in prenatal, a facut handover colegilor care i-au preluat clientii, dar un director a decis ca ar fi mai bine ca ea sa ofere ... (vezi toată discuția)
Angajare dupa medicina muncii? AndreiATB AndreiATB Buna ziua, Am o mica nelamurire: In data de 05.01.2015 am sustinut o testare pentru obtinerea unui job la o firma din Bucuresti. Precizez ca am trecut cu bine ... (vezi toată discuția)