Buna ziua,
Am o mica nelamurire: In data de 05.01.2015 am sustinut o testare pentru obtinerea unui job la o firma din Bucuresti. Precizez ca am trecut cu bine acea testare si apoi, de catre un angajat al departamentului HR mi s-a prezentat o oferta salariala pe baza careia am discutat. Totul a fost ok, apoi mi s-a spus ca voi fi sunat de catre cineva din partea firmei pentru a ma prezenta la examinarea medicala la Medicina Muncii la o clinica din Pipera, Bucuresti. Am fost sunat, mi s-a programat acea vizita medicala pe care am facut-o si de asemenea, am trecut-o, deoarece nu am probleme de sanatate, cel putin, nu grave. :frantic::frantic: Insa, de miercuri dupa-amiaza, de la acea examinare, pana astazi nu am mai primit niciun email sau telefon pentru a semna un contract colectiv de munca cu aceasta firma. As dori sa stiu, din ceea ce cunoasteti in cazul in care exista precedente, care sunt conditiile in care o firma trimite la Medicina Muncii un angajat ca mai apoi sa nu-l angajeze tinand cont de faptul ca acea consultatie nu a fost platita de mine?
1. - Chiar daca angajatorul a platit serviciul medical nu este si obligat sa va angajeze.
- Ori mai asteptati raspunsul ori va interesati direct la angajator.
2. Cu angajatorul trebuie sa semnati contractul individual de munca nu contractul colectiv de munca.