avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Domeniu & marca inregistrata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Domeniu & marca inregistrata

Buna ziua,

Avem un domeniu compus din 2 cuvinte in limba engleza, foarte des intalnite, separate prin cratima.

Practic domeniul este cuvant1-cuvant2.ro, am primit sesizare de la proprietarul domeniului cuvant1cuvant.ro ca au marca inregistrata la osim, pe cuvantul "cuvant1cuvant2" si cum ne permitem sa folosim acest domeniu sa il inchidem si toate cele.

Domeniile sunt in aceeasi nisa, nu pretindem sa avem vreo legatura cu ei sau firma lor, nu le folosim logo sau orice alt lucru similar.

Puteti sa imi spuneti daca putem sa ne protejam de aceasta situatie si de situatii similare si ce riscuri implica daca se ajunge la proces si daca au dreptate din punct de vedere legal acestia?

Alte discuții în legătură

Inregistrare osim nume domeniu internet syncmaster syncmaster Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca dupa rezervarea domeniu de internet .ro este cazul sa inregistrez acest domeniu si la OSIM .Am auzit ceva ... (vezi toată discuția)
Înregistrarea unei marci comerciale cãreia i se opune o marca internaționala de prestigiu - solutii? AnneMary74 AnneMary74 Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra, cu rugamintea de a-mi da un sfat, urmatoarea problema: Acum cativa ani, o editura de presa a realizat o revista B2B ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)