eumarian a scris:
Va dau eu o speta pt a vedea ca aveti dreptate si puteti recupera bine-mersi.
Reaua-vointa a detinatorului initial poate fi demonstrata doar ca lipsa legaturii legitime a acestuia cu respectivul nume (nici nu e o parte din numele sau, nici al produselor sale, nici nu l-a inregistrat la OSIM)
Reaua-credinþã la înregistrarea numelui de domeniu, ce afecteazã drepturile de proprietate intelectualã ale reclamantei, rezidã din faptul achiziþionãrii de nume de domeniu fãrã vreo legãturã cu propriile activitãþi comerciale, identice cu marca protejatã.
[ link extern ]
reaua vointa nu poate fi interpretata decat daca,
in momentul in care a cumparat domeniul respectiv, persoana in cauza avea cunostinte sau ar fi putut avea cunostinte despre inregistrarea unei marci cu acelasi nume.
mi se pare aberant sa se spuna ca a existat rea vointa la o persoana care a cumparat un domeniu, a carui nume a fost ulterior inregistrat ca marca.
sa luam un caz concret: eu cumpar domeniul www.blabla.ro si dupa un timp cineva inregistreaza bla bla ca marca, asta inseamna ca eu am avut rea vointa?
sunt curios cum se face din punct de vedere juridic o calificare ca rea vointa a unui astfel de fapt.