avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Revenirea din suspendarea raporturilor de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Revenirea din suspendarea raporturilor de serviciu

Un functionar public care a avut raportul de serviciu suspendat , deaorece a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de fals si interzicerea exercitarii profesiei, cand poate reveni la serviciu?
A inaintat institutiei o Minuta din care rezulta ca sentinta nu este definitiva si irevocabila , existand inca o cale de atac. IPoate reveni la locul de munca sau trebuie sa astepte sentinta definitiva ?
Cel mai recent răspuns: vulpitza70@yahoo.com , utilizator 07:56, 20 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In speta, in opinia mea, suspendarea durează până la data condamnării definitive a salariatului, respectiv până la data achitării sau încetării procesului penal.
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici Florin Negrea Florin Negrea daca unui functionar public de conducere i se da o condamnare cu suspendare pentru fals in acte i-se desface si contractul de munca (vezi toată discuția)
Daca am fost condamnat cu suspendare se poate inceta contractul de munca mihaela_982 mihaela_982 Sunt functionar public - secretar de primarie - si am fost condamnat cu suspenadre la executarea perepsei complementare din art 64 si anume : a) dreptul de ... (vezi toată discuția)
Pierdere loc munca 1ita 1ita Daca un functionar public lucreaza intr o Primarie si primeste o condamnare cu suspendare pentru conflict de interese mai ramane angajat la locul de munca ? (vezi toată discuția)