avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martori
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

martori

In situatia in care eu ma judec pentru autoritate parinteasca exclusiva, fostul sot poate veni cu un martor care este psiholog. Codul lui deontologic ii da voie. Are el voie sa faca observatii fara acordul meu. Binentelesc ca acest psiholog o sa vorbeasca in favoarea fostului sot.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:19, 19 Noiembrie 2019
Psihologul este persoană scutită de a depune mărturie cf art 317 Cod Procedură Civilă dacă a luat la cunoștință de fapte legate de dvs în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate fi acceptat ca martor in procesele civile? ContSters310776 ContSters310776 Buna seara Cine poate sa-mi raspunda daca un cuscru poate depune marturie in procesul civil pentru cuscrul sau proces pe care -l are acesta cu niste ... (vezi toată discuția)
Notarul - poate fi martor ? viktorV viktorV 1. Notarul de stat - poate fi martor în procesul civil, tocmai pentru constatarea nulității absolute a înscrisului pentru care el însuși, a semnat ... (vezi toată discuția)
Legea interzice preotului sa depuna marturie utiliyator utiliyator Ce lege interzice unui slujitor al cultelor sa depuna marturie in un proces ? ART. 191 cod procedura civila Sunt scutiţi de a fi martori: 1. ... (vezi toată discuția)