avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bursa medicala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bursa medicala

Bună ziua! Fiul meu este cu astm bronșic de la 2 ani. A beneficiat de bursă medicală până la terminarea liceului. Acum este la Universitate dar la locurile cu taxă. A depus dosarul pentru bursa medicală și a fost refuzat pe criteriul că nu se acordă burse sociale la cei care sunt pe locurile cu taxă. Întrebarea mea este: dacă această decizie este legală?
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de bursele pentru studenti. Alexandru1707 Alexandru1707 Buna ziua, as avea o intrebare legata de acordarea burselor pentru studenti. Eu am urmat un program de studii timp de un an, unde am beneficiat de bursa de ... (vezi toată discuția)
Bursa medicala pentru astm bronsic GabriellaS GabriellaS Buna seara! Ma intereseaza sa stiu daca se acorda bursa pe motive medicale pentru un elev de clasa a 8-a care este diagnosticat cu astm bronsic, pentru care a ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate? Studentaa Studentaa Pot beneficia de bursa sociala la a doua facultate, in conditiile in care la prima facultate am fost student bugetar si am beneficiat de bursa de studiu? As ... (vezi toată discuția)