avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am comportat călătoria însă cardul atata invalidat?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am comportat călătoria însă cardul atata invalidat?

Am pus cartela si surpriza atunci când i-am dat cardul sa il verifice. A spus că nu este validată călătoria. Mia cerut buletinul si mia luat doar cnp. Nu mia facut proces verbal. Nu mia dat nimic la mana. Intrebarea este următoarea . Am luat amenda sau nu?

Alte discuții în legătură

Buna seara.am urcat in ratb și am uitat sa validez cardul..la ... andreeageorgiana909@gmail.com andreeageorgiana909@gmail.com Buna seara.Am urcat in RATB și am uitat sa validez cardul..la următoarea stație a urcat controlorul și Ma prins fără el validat,aveam bani pe card!mia ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb diablow diablow Buna ziua! am si eu o intrebare . Astazi am \"primit\" amenda la ratb pe linia 300 ; ideea e ca am avut card cu o calatorie valabila ( facuta cu 5 minute ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb fara sa primesc proces verbal sau vre-o dovada. OpreaC OpreaC Buna ziua. Astazi am primit o amenda deoarece eu cu toate ca am validat cartela de calatorie si cu calatorii pe ea, lor le aparea nevalidata si au spus ca eu ... (vezi toată discuția)