avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt de identitate firma
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt de identitate firma

Buna ziua. Am primit la sediul firmei o comunicare de la judecatorie, cu nr si data de inregistrare si cu tot felul de acte din care rezulta un contract de telefonie mobila, cu facturi neachitate de aproape 7000 lei.. Intre actele primite sunt si acte false cu numele firmei mele. Certificatul de inmatriculare are unele date si fonturi diferite de cel original, hotararea de infiintare a firmei e falsa. Stampila folosita in numele firmei este una dreptunghiulara, doar cu nume firma, nr Reg.Comertului si CUI. La reprezentant firma e trecut numele meu, fara nr si serie buletin. Nu exista nici o copie act identitate in hartiile primite. Facturile au firma mea ca beneficiar, dar o adresa de Cluj, desi noi avem sediu social in Iasi si nici un punct de lucru. Ce trebuie sa fac? De unde sa incep? Sa caut un avocat? Sa merg la operatorul de telefonie mobila? Sa merg la politie? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
citiasi, utilizator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare atv pe firma: documente necesare anamaria_sitaru anamaria_sitaru Buna ziua, Tocmai am achizitionat un ATV de la o firma din Cluj Napoca, are numele provizorii si as dori sa il inmatriculez in Iasi pe firma. Am ca si acte ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals gonshu gonshu Buna ziua, As dori sa imi raspundeti la o situatie prin care din nefericre trec in zilele acestea. Sunt angajat la o companie de telecomunicatii care ofera pe ... (vezi toată discuția)
Inchiriere pentru sediu de firma spiridus spiridus Buna seara, am o mare rugaminte la Dvs., dac puteti sa imi raspundeti. Am inchiriat un aptm., cu 2 camere unei persoane care vroia sa-si faca sediu de firma, ... (vezi toată discuția)