avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... doctora de familie nu-mi da certificatul de concediu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

doctora de familie nu-mi da certificatul de concediu

Buna seara, am o problema legata de medicul de familie. poate stie cineva ce as putea face.. Luna aceasta a fost unul din copii bolnav si am mers la doctora de familie pt consult si tratament si i-am cerut si concediu ingrijire copil bolnav, Mi-a eliberat, dar nu-i convenea ca pe adeverinta de asigurat erau scrise cate zile am avut in total de concediu pt codul 09. (mentionez ca am contract cu casmb pt asigurari si indemnizatii sociale) asa ca a vrut o alta adeverinta care sa specifice cate zile am avut concediu pt fiecare copil. Cei de la CAS nu dau astfel de adeverinte si i-au spus si d-neaei. Ea refuza sa-mi dea concediul in situatia asta(motivul fiind ,neintemeiat, sa nu-si ia amenda) si mi-a spus sa-mi mut copilul la alt medic de familie. Are cineva idee ce pot face eu in situatia asta? Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ordinul ms/cnas nr. 60/32/2006 - incalca dreptul copiilor peste 7 ani la ingrijire/atentia mamei atat timp cat sunt bolnavi acasa sau internati in spital Profu40 Profu40 Buna ziua, asta am patit oameni buni, fetita mea in varsta de 8 ani a facut febra 3 zile la rand si ne-am internat in spitalul Victor Babes. Au urmat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ingrijire copil bolnav cu varsta de 2 ani si 2 luni miranic miranic Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca medicul de familie imi poate elibera concediu medical pentru ingrijirea fetitei mele care are 2 ani si 2 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical copil bolnav dacibeze dacibeze Numele meu este Maria si am doi copii in varsta de 3 si 6 ani.Cate zile de concediu medical imi poate acorda medicul de familie mie, ca si asigurat in ... (vezi toată discuția)