avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vârsta de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vârsta de pensionare

Sunt născută în iulie 1960.Am lucrat 9 ani, 11 luni și 8 zile, în gr 2,pana în 1.04.2001.Dupa aceasta data am lucrat în continuare în aceasta grupa, pana în 18.08.2005.In toată perioada când am lucrat în gr 2 am fost șef laborator, deci cf legii, se ia în calcul doar 75 %din toți acești ani. Menționez ca am vechime 31 ani și 10 luni, iar în ultimii 5 ani am fost pensionat pe caz de boala.

Alte discuții în legătură

Vârsta de pensionare emilianacraiu emilianacraiu Am lucrat în gr 2, 9 ani și 11 luni pana în 1.04.2001.Dupa aceasta data, am lucrat în continuare în aceasta grupa pana pe 15.08.2005.Precizez, ca am ... (vezi toată discuția)
Nelamurire ioana_livia ioana_livia Buna seara, mama are 11 ani si 7 luni de gr I si 8 ani si 5 luni de grupa a II-a. din cate am inteles cele 7 luni de grupa I vor trece la grupa a II-a ... (vezi toată discuția)
Pensionare mm60 mm60 Buna ziua, am rugamintea sa-mi spuneti care este varsta la care ma pot pensiona dupa noua lege daca sunt nascuta in mai 1960 si in perioada 1979-1987 am ... (vezi toată discuția)