buna ziua,am revenit cu cateva intrebari:azi am intrat in posesia situatiei solicitate de la camera notarilor cu privire la sit succesiunii dupa tatal meu si am primit rasp .ca s-a emis "certificat de nedezbatere a succesiunii" in anul 2012 dupa decesul tatalui.Ce inseamna asta?
M-am informat si sunt probleme -sit imobilului nu e actualizata(parintii mei au construit si au adaugat spatii de locuit cat a trait tata si nu s-au inreg in cartea funciara modificarile).Poate fi dezbatuta succesiunea in cond acestea?nu treb clarificata sit teren/imobil?
Notarul nu verifica corectitudinea (scriptic/faptic)masei succesorale?eu cum sa procedez cand ma prezint la notar?ca nu as vrea sa semnez ca accept sa mostenesc lucruri neclare,cu "agataturi"?
Inseamna ca s-a încercat la un moment dat dezbaterea succesiunii pe cale judecătorească, unde este necesar sa depui in prealabil la dosar o încheiere din care să rezulte că moștenirea nu a fost dezbătută pe cale notariala.
In privinta construcțiilor, părinții dvs au avut autorizație de construire pentru locuinta inițială? Dar pentru modificările aduse?