avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Cum pot iesi din cont?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Cum pot iesi din cont?

Cum pot iesi din cont, fara sa-i sterg? Calculatorul este folosit de mai multe persoane, n-as vrea sa intervina cineva in forum in numele meu.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 19:43, 25 Aprilie 2010
Iesiti prin folosirea functiei Logout (este scris cu rosu in coltul din dreapta sus)...
Multumesc
Logout este exact peste bara pe care scrie Home, ...., etc si pica chiar unde scrie Consultanti. De cate ori vreau sa ies din cont, de atetea ori imi arata consultantii. Ma scuzati, dar aici ceva nu merge.
Buna seara. Ce browser folositi? Ati putea face un print screen al ecranului dvs. sa il trimiteti la alin@avocatnet.ro? M-ar interesa pentru ca e clar o problema a computerului dvs. si imi trebuie imaginea respectiva ca sa imi dau seama ce sfaturi sa va dau.

Multumesc anticipat.
Si la mine este aceiasi problema. Nu pot sa ies din cont. „Logout” este sub meniul Consultanti. Pana azi nu m-am confruntat cu acesta problema. Va rog sa ma ajutati.

Alte discuții în legătură

Probleme de logare luizaec luizaec Sunt utilizatorul nicole71 si mi-am facut cont in data de 13.05.2009. Am instiintat si o colega despre \"avocatnet\", iar aceasta si-a deschis contul luizaec ... (vezi toată discuția)
Avocatnet.ro - versiunea 5.0 Admin Admin Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro: 1. Ce parere aveti de noua organizare? 2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noul listing al paginii de consultanti? Admin Admin Iata link-ul: http://www.avocatnet.ro/content/consultant|cautare asteptam pareri. ::surrender: (vezi toată discuția)