avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Profa de mate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Profa de mate

Am i fiica elevă în clasa a 7 .Un copil bun bine educat si cu multe probleme se sanatate peste care a trecut acum mulțumim lui dumnezeu .profesoara se mate se joacă cu psihicul ei din clasa a 5 grade de ea ca nu stie isi bate joc de ea si căsuța se note e plină cu 4.am făcut dar la fata i este f frica se dansa.ce am de facut,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:17, 25 Noiembrie 2019
Comportamentul unui profesor se reclamă la direcția școlii și apoi la inspectoratul școlar.
Incercati sa discutati initial cu dirigintele,cu directorul unitatii de invatamant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesor abuz in serviciu ioana19 ioana19 Buna ziua. Daca un porf,are boala pe mine,si pot demonstra ca din cauza aia imi da note mici,desi stiu si invat,multai bine decat restul,se face vinovat de ... (vezi toată discuția)
Buna seara! astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap ... Lupei Luminița Lupei Luminița Buna seara! Astăzi profesoara de fizica i-a turnat apa in cap copilului meu. Se simțea rău, și a simțit nevoia de a bea o gura de apa din sticla pe care o ... (vezi toată discuția)
Copilul meu a fost terorizat de profesori la scoala sept_mihaela sept_mihaela [quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)