avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensii

Buna ziua,
Spuneti-mi va rog ce penalizare exista daca ies la pensie la 62 de ani , voi avea 43 de ani vechime, exclusiv armata ? Pana la modificarea legii cei care aveau 43 de ani vechime nu aveau nicio penalizare, acum am inteles ca se penalizeaza acest lucru. ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:29, 25 Noiembrie 2019
Nici acum nu se penalizaeaza daca indepliniti conditia de stagiu de 43 ani, fara stagiul asimilat(armata, cursuri universitare de zi, pensie de invaliditate).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata VALERE STEFAN VALERE STEFAN AM 62 ANI VARSTA SI 44 ANI VECHIME DIN CARE 1,4 ANI STAGIUL MILITAR OBLIGATORIU CAND POT IESI LA PENSIE FARA PENALIZARE (vezi toată discuția)
Varsta pensionare ContSters312083 ContSters312083 Buna ziua, Am si eu o intrebare la dumneavoastra,as vrea sa aflu si eu la ce varsta pot iesi la pensie daca am 57 de ani ( nascut in 1957) ,40 de ani de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala manolegheorghe manolegheorghe Am etatea de 60 ani cu o vechime in munca de 8 ani si 10 luni in grupa II de munca, 32 de ani si 4 luni in conditii normale.(total ani in munca 41+ 2 luni) se ... (vezi toată discuția)