avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Western union
Discuție deschisă în Executare silită

Western union

Am proprire la banca unde imi intra alocatia copilului pt taxe la masina . Intrebarea este .Daca trimit banii prin western union unei verisoare in romania banii vor fi opriti ? Ea nu are datorii la stat . EU nu sunt in Romania . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Zenaida1234 , utilizator 11:56, 27 Noiembrie 2019
In primul rand Alocatia copilului Nu poate fi poprita asa ca notificati banca si executorul si aratati ce reprezinta acea suma, cu actele de la autoritatile statului.
Legat de intrebare...nu ar trebui sa fie vreo problema daca persoana respectiva nu are poprire pe conturi.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Multumesc frumos pentru raspuns , fiul meu este in Romania in ultimele luni isi pastra alocatia in cont pt a merge in excursie iar luna trecută când a fost sa ridice banii din cont jumătate din ei au fost opriți eu nu sunt in romania când voi avea concediu voi merge in tara sa vad ce pot rezolva specific datoria pe care o am la stat este de la o masina pe care am avut-o am dat procura fostului soț sa o poata vinde el a dat masina eu nu am mai vazut nimic nici macar actele sa o pot sterge de pe numele meu masina nu mai circula persoana care a vrut să o cumpere in prima zi când a luat masina a făcut accident nici nu stiu daca mai exista in fine ideea este ca mie imi tot creste impozitul la această masina .

Ionut.ion a scris:

In primul rand Alocatia copilului Nu poate fi poprita asa ca notificati banca si executorul si aratati ce reprezinta acea suma, cu actele de la autoritatile statului.
Legat de intrebare...nu ar trebui sa fie vreo problema daca persoana respectiva nu are poprire pe conturi.

Puteti mandata pe cineva sa se ocupe de recuperarea banilor ce apartin copilului ( o ruda, avocat...).
Legat de masina...Daca nu a fost semnat contractul de v-c si radiata din evidentele primariei si politiei...inseamna ca tot dvs. sunteti proprietarul ei.
Puteti intreba la Politie/DRPCIV despre soarta ei, in baza numarului de inmatriculare si a actelor de identitate ale dvs.
Si asta se poate face tot prin mandatar.
Nu a fost semnat din cate stiu eu :( multumesc pt raspuns.

Ionut.ion a scris:

Puteti mandata pe cineva sa se ocupe de recuperarea banilor ce apartin copilului ( o ruda, avocat...).
Legat de masina...Daca nu a fost semnat contractul de v-c si radiata din evidentele primariei si politiei...inseamna ca tot dvs. sunteti proprietarul ei.
Puteti intreba la Politie/DRPCIV despre soarta ei, in baza numarului de inmatriculare si a actelor de identitate ale dvs.
Si asta se poate face tot prin mandatar.

Chiar daca era semnat...tot nu va ajuta, daca nu erau urmati si pasii urmatori ( radiere de pe numele dvs. si inscriere pe numele celui in cauza...).

Alte discuții în legătură

Executare silita -GYO- -GYO- Buna seara , de 2 luni sunt in executare silita pt neplata cheltuielilor de judecata si acum trebuie sa primesc niste bani din strainatate prin western union. ... (vezi toată discuția)
Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Bună seara, îmi spuneți va rog dacă am poprire pentru o amenda ... Marius98 Marius98 Bună seara îmi spuneți va rog dacă am pe oprire am o amenda de plăti și mai pus pe oprire dacă primesc bani din străinătate pe numele meu sa ridic din ... (vezi toată discuția)