avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara , de 2 luni sunt in executare silita pt neplata cheltuielilor de judecata si acum trebuie sa primesc niste bani din strainatate prin western union. Cand persoana respectiva o sa puna banii pe numele meu , banii vor fi sechestrati automat ? v-a fi retrasa suma pe care o datorez statului din banii trimisi pe numele meu ? Dupa cat timp daca da ca poate ajung imediat sa ii scot.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 12:27, 5 Martie 2013
Nu se va executa silit transferul prin western ,o sa primiti bani.

Daca anuntati executorul ca urmeaza sa se faca o tranzactie ,atunci poate sa va faca o surpriza.
Nu are de unde sa stie , va multumesc pentru raspuns.
Daca aveti poprire pe conturi, se vor bloca banii si vor fi virati executorului, dar NUMAI daca aveti poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire sarsyn2o sarsyn2o Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un raspuns, am avut un credit pe care nu l-am platit pana la final iar acum sunt in executare judecatoreasca. Acum 3 ani ... (vezi toată discuția)
Incasare bani prin western union daca exista poprire pe conturi constanta2001 constanta2001 eu si sotul meu avem poprire pe conturi;daca el este plecat in strainatate,imi poate trimite bani prin western union chiar daca,v am mai spus,avem amandoi ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe sumele primite prin western union? melinduta melinduta Buna ziua, Am primit o executare silita pentru ''conturile dumneavoastra bancare si a celorlalte venituri periodice realizate''. Imi puteti spune va rog ... (vezi toată discuția)