avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Procurorul mi-a spus că voi primi permisul înapoi.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Procurorul mi-a spus că voi primi permisul înapoi.

In luna august 2018 am fost implicat Intr-un accident rutier, o dubă a intrat în mine. Ambele permise au fost reținute, eu 1 an și 3 luni merg pe dovada reînnoită la 30 de zile. În august 2019 m-am chemat procurorul cazului la Udriste să închidă referatul urmând să îl trimită mai departe că sa se claseze, spunandu-mi sa aștept foaie acasa că o să mi se restituie permisul și că este vina ambelor părți și ei nu vor reține permisele in urma faptelor petrecute. Din luna august și până acum în noiembrie tot nu am primit nici o foaie și luna de luna când merg sa prelungesc dovada nu mai apar pe calculator ci pe o listă pe o foaie A4. Nimeni nu știe ce să îmi zică referitor la permis și când o să îmi fie înapoiat.
Mulțumesc mult pentru timpul acordat !
Daca se dispune clasarea si dupa ce primiti acasa solutia, o sa puteti merge sa solicitati restituirea permisului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"am condus fara permis" Cosmin9090 Cosmin9090 Buna seara, Am o problema si as vrea daca se poate sa ma lamuriti cu un raspuns exact ca sa stiu ce am de facut mai departe. Am sa povestesc cele ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat și dovada de circulație expirata mihaelageo98 mihaelageo98 Bună ziua in august 2019 am avut un accident de care am fost vinovata în urma căruia sa deschis o ancheta la politia rutiera Brăila, în timpul acestei ... (vezi toată discuția)
Expira permisul domy190190 domy190190 Am fost implicat intr.un accident rutier si de atunci am permisul retinut..circuland doar cu dovada. In februarie urmeaza sa imi expire acest permis..ce ... (vezi toată discuția)