avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie vârstă femeie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie vârstă femeie

Am 20,4 ani vechime în muncă ,am depus dosarul pe 24.09.2019 și am primit decizia de pensie cu suma de 651 lei. Pensia minimă este de 640 lei pentru vechimea de 15 ani. Mi se pare foarte mică, cred că este o greșală. Ce mă sfătuiți să fac? Sunt născută pe data de 16.08.1958. vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:15, 27 Noiembrie 2019
Eu cred ca totul este in regula.
Asa si trebuie sa fie.
Veti primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 704 lei.
De ex;
Pentru a fi realizat un punctaj mediu anual de 1 punct(o pensie de 1265 lei), trebuia sa aveti un slariu(venit) lunar(anual) ca si medie de 1,53).
Cum ar veni, la cest moment trebuia sa aveti un venit de aproximativ 7900 lei.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii kikiana kikiana Bună seara, va rog sa mi spuneți dacă pensia mea întra în prezenta recalculare m am pensionat în 2010 pe legea 263 din 2010 art 149 aliniat 1, în ... (vezi toată discuția)
Pensie Adriana  Patru Adriana Patru Buna seara ,va rog daca se poate sa aflu daca pensia a fost calculata corect.Am 22 de ani 7 luni 23 zile, asa reiese din cartea de munca si a iesit o pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie DanielaAnd DanielaAnd Buna ziua! Sotul meu a depus actele pentru pensie de invaliditate pe data de 08.11.2019 la care iau dat gradul 2.decizia de pensie ia venit la sf.lunii ... (vezi toată discuția)