avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Specializare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Specializare

Un medic rezident dupa ce isi termina examenul de rezidentiat,daca doreste sa faca a doua specializare ,trebuie sa plateasca aceasta specializare,trebuie sa fie angajat ca sa o faca,,sau cum se procedeaza ?
Ma gandesc ca nu trebuie sa mai dea un examen de rezidentiat ?
Va multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Certificat membru colegiul medicilor medic rezident sau medic generalist crystyna04 crystyna04 Am terminat facultatea de medicina si pe diploma scrie medic medicina generala.In 2001,dupa stagiatura de 1 an,mi s a dat autorizatie de libera practica ca ... (vezi toată discuția)
Despre rezidenti mariastan20@yahoo.com mariastan20@yahoo.com Daca un rezident de anul III,cu specializarea in ,,medicina interna\'nu doreste sa mai continue rezidentiatul pe aceasta specializare,doreste sa dea un examen ... (vezi toată discuția)
Licentiata in stiinte administrative CarmenSabau CarmenSabau Sunt angajata in sistemul bugetar pe un post de studii medii si absolventa din 2010, fiind licentiata in stiinte administrative. Cu toate ca mai am o ... (vezi toată discuția)