avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ACTIVITATEA ONG-URILOR INTRE JUDETE
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ACTIVITATEA ONG-URILOR INTRE JUDETE

Cineva s-a angajat recent la un ONG. Respectiva asociatie este din alt judet. Ne-ar interesa daca este legal ca dansa sa desfasoare activitatile prevazute in contract in judetul de resedinta. Si, in plus, dansa este si broker de asigurari. Daca s-a angajat la acest ONG in functia de consilier juridic, mai poate activa si ca broker?

Alte discuții în legătură

Infiintare ong AphisG AphisG Buna ziua, . Sunt ceva ani de cand intentionam sa gasesc o modalitate de a infiinta un centru pentru a ajuta copiii care au dificultati in a urma studiile ... (vezi toată discuția)
Consilierul primarului ecologistu ecologistu va rog frumos ajutati-ma. nu gasesc nicaeri detalii privind angajarea , destituirea consilierului personal al primarului. tine de consiliu local ? poate ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la cabinetul primarului liliana elena liliana elena Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate ca printr-o hotarare a consiliului local sa fiu desemnat sa reprezint institutia publica in instanta avand in ... (vezi toată discuția)