avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Buton renuntare editare/scriere
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Buton renuntare editare/scriere

Buna seara,
de ce nu exista si un buton de renuntare publicare mesaj? Adineauri am vrut sa-mi editez un mesaj, m-am razgandit si de fapt nu mai voiam sa scriu nimic. Si nu am putut, a trebuit sa scriu ceva si am pus un punct.
:(
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2009
Ana-Maria Dutescu, Avocat
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 14:34, 4 Decembrie 2009
Folositi butonul "raporteaza abuz" si moderatorul de la aceea sectiune va sterge mesajul respectiv....
Ahaaaa,
saru'mana.
Sau chiar daca a aparut mesajul respectiv , poti da editare si ii stergi sau schimbi continutul. Asa iti poti si corecta ulterior eventualele greseli de ortografie facute din graba!:P
Cu editarea in sine nu am o problema.
Daca vreau sa sterg TOT continutul, adica sa renunt de tot la a mai publica ceva, nu se poate.
Asta era problema, ca ma mai razgandesc si nu vreau sa se mai publice nimic - adica ma intrebam de ce nu exista un buton de stergere a propriilor mesaje, poate ceva gen instrument ca al moderatorilor, dar care sa actioneze doar asupra mesajelor proprii.
Oricum si cu "raportare abuz" cum a zis doamna 2007_rozi e ok.
A existat mult timp posibilitatea de stergere a mesajelor proprii, dar s-a dovedit neeficienta. Situatiile in care chiar exista un motiv serios pentru scoaterea cu totul a mesajului sunt putine, asa ca raportarea unui mesaj cvasi-gol nu e o problema.

Alte discuții în legătură

Evitarea postarilor de mesaje consecutive elga50 elga50 La o intrebare pusa de un utilizator am raspuns. Dupa acest prim raspuns al meu am vrut sa dau un al doilea raspuns si unui alt respondent. Acest al doilea ... (vezi toată discuția)
Modificare: doar moderatorii mai pot sterge mesaje Admin Admin Incepand de astazi, utilizatorii nu isi mai pot sterge propriile mesaje. Doar moderatorii vor putea sterge mesaje. (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)