avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Evitarea postarilor de mesaje consecutive
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Evitarea postarilor de mesaje consecutive

La o intrebare pusa de un utilizator am raspuns.
Dupa acest prim raspuns al meu am vrut sa dau un al doilea raspuns si unui alt respondent. Acest al doilea raspuns il doream separat pentru ca risca sa fie sters de administratori fiind, poate, categorisit atac la persoana.

Deci am vrut special sa separ cele doua raspunsuri. Ei bine, cand am vrut sa scriu acest al doilea mesaj, care ar fi fost consecutiv primului, m-a bagat pe textul primului raspuns, ca si cum as fi vrut sa-l editez. Si nu voiam asta, dupa cum am spus mai sus.
Am crezut ca s-a facut special aceasta procedura, dar verificand si la alte cazuri similare (cu ultim raspuns ca fiind al meu) am constatat ca lucrurile nu se schimbasera de fapt si ca puteam sa scriu cate mesaje consecutive voiam.

Din aceasta intamplare mi-a venit ideea acestei propuneri:
- atunci cand ultimul mesaj imi apartine si vreau - din nestiinta sau special - sa scriu un altul separat, sa nu se poata aceasta, ci sa ma bage pe modificarea celui deja postat.
Se poate?

In felul acesta s-ar mai rezolva o problema dintre cele multe ale postarii in forum.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 10:13, 20 Iunie 2010
Foarte bine ar fi aceasta propunere,dar ar trebui atunci sa existe si posibilitatea de a da modificare asa cum da-i si raspuns...
Si mie mi s-a intimplat ca am vrut sa complectez la un raspuns dat inca un aliniat,dar a trebuit sa dau alt raspuns..
Asteptam..
Exista butonul "editeaza" care va baga in mesajul pe care il doreati modificat. Il apasati acolo unde aveti raspunsul Dv., evident.
Acest buton se afla langa cel cu "raspunde".
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
elga50, moderator
multumesc Elga..:D
Nu pot cita, nu pot reedita.Nu ma lasa . Se incarca postarea cu diverse litere si caractere / semne.
va rog,
multumesc

A ! Si vechea poveste cu topicul ingalbenit !

va rog,
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
ContSters109653, utilizator
In ceea ce priveste editarea propriului raspuns intervine urmatoarea problema: utilizatorul care a propus subiectul nu mai este avertizat asupra informatiei (care poate fi importanta) si deci, nu va mai avea acces la infomatia postata in forma "editata" la un raspuns anterior.
Ori se permit mesajele consecutive cu continut pertinent ori se avertizeaza utilizatorii ca pot avea completari suplimentare la subiectul propus dar le pot vizualiza doar daca revin, ceea ce mi se pare neproductiv si nepoliticos.
Doscendo discimus = invatand pe altii invatam si noi; prin transmitere, cunostintele noastre se consolideaza si se imbogatesc;
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buton renuntare editare/scriere Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Buna seara, de ce nu exista si un buton de renuntare publicare mesaj? Adineauri am vrut sa-mi editez un mesaj, m-am razgandit si de fapt nu mai voiam sa scriu ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)
Stergerea unui subiect utilinro utilinro Cum se procedeaza in cazul in care cel care a postat un mesaj nu mai vrea sa fie postat? Daca tot nu se raspunde la mesaj de ce sa pierdem timpul cu ... (vezi toată discuția)